Naast het nieuwsmedium 070online.nl zijn we via 070producties.nl ook een video productie bedrijf.

Wij maken videoproducties voor bedrijven en organisaties. Samen bepalen we wat er nodig is om jouw beoogde doel te bereiken en jouw commercial, online event, productvideo of aftermovie tot een succes te maken.

Al meer dan 15 jaar werken wij (voorheen WH-Producties)  met veel organisaties. In die tijd hebben we veel geleerd en gedaan. 

Wij voelen ons het meest op het gemak bij een langdurige samenwerking. We bouwen een betrouwbare band op met onze klanten. 

Het resultaat?

Aanstekelijke video’s die precies aansluiten op jouw specifieke visie en beoogde resultaten. Mensen begrijpen beter wat je wil vertellen én krijgen er zelfs zin in. Want film, dat verveelt natuurlijk nooit!

Reviews

“De jarenlange samenwerking met 070producties.nl kan ik enkel beschrijven als geweldig. Zowel bij het schrijven van het concept, als bij het filmen, zijn ze professioneel, toegankelijk, creatief, maar ook flexibel. Zij maakten elke keer weer van een goed idee in mijn hoofd, een nog betere video. Ze voelen goed aan wat de klant wil en weten dit uitstekend in beelden te verwezenlijken.”

– Richard Kanters | Stappenindenhaag.nl

”Prettige partij om mee samen te werken, korte communicatielijnen, snelle afhandeling en ook leuke opdrachten om in te spreken. De drijfveer is kwaliteit en klanttevredenheid en dat zijn waarden die ik helemaal onderschrijf.– Rene Pieters

Vanwege het uitvallen van onze bruiloft videograaf zijn we terecht gekomen bij Michael en Angelica van 070online.nl. Ze zijn een geweldig team en wat hebben we met ze gelachen! Al onze gasten waren onder de indruk van de Same Day Aftermovie. Door het beeldmateriaal wat we van hen hebben gekregen, krijgt iedereen de sfeer van die dag goed te zien en te voelen. Onze dank is groot dat ze ons uit de brand konden helpen ondanks dat ze eigenlijk geen bruiloften doen.

– Sumalie Bunmi

Prijzen en mogelijkheden

Tarieven werk in opdracht

Beelden worden alleen exclusief aan u geleverd.

Reportage
* 2 uur reportage/standby inclusief standaard montage: €200,-
* 4 uur reportage/standby inclusief standaard montage: €275-
* 6 uur reportage/standby inclusief standaard montage: €350,-
* 8 uur reportage/standby inclusief standaard montage: €425,-

Aftermovie
* Club / Feest aftermovie inclusief montage: €350,-

* Evenement / Festival aftermovie inclusief montage: €649,-

We hanteren een vaste prijs voor aftermovies en daarmee zijn we een van de goedkoopste professionals van Nederland en België. Bij onze concurrenten varieert de prijs tussen de €800,- en €5000,- per video. Bij 070producties.nl betaal je slechts €649,- 

De kilometervergoeding bedraagt 0,19 cent per kilometer en alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een camerajournalist  inhuren kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het formulier hieronder.

Kantoor 070producties.nl:
Spinozalaan 387
2273 XM Voorburg (Zuid Holland)

KVK nr: 87541130
BTW nr: NL004435038B37

IBAN: NL59 RABO 0311 6768 71
t.n.v. 070online.nl