Naast het nieuwsmedium is 070online.nl ook een commercieel video productie bedrijf.

Wij maken videoproducties voor bedrijven en organisaties. Samen bepalen we wat er nodig is om jouw beoogde doel te bereiken en jouw commercial, online event, productvideo of aftermovie tot een succes te maken.

Al meer dan 15 jaar werken wij (voorheen WH-Producties)  met veel organisaties. In die tijd hebben we veel geleerd en gedaan. 

Wij voelen ons het meest op het gemak bij een langdurige samenwerking. We bouwen een betrouwbare band op met onze klanten. 

Het resultaat?

Aanstekelijke video’s die precies aansluiten op jouw specifieke visie en beoogde resultaten. Mensen begrijpen beter wat je wil vertellen én krijgen er zelfs zin in. Want film, dat verveelt natuurlijk nooit!

Reviews

“De jarenlange samenwerking met 070producties.nl kan ik enkel beschrijven als geweldig. Zowel bij het schrijven van het concept, als bij het filmen, zijn ze professioneel, toegankelijk, creatief, maar ook flexibel. Zij maakten elke keer weer van een goed idee in mijn hoofd, een nog betere video. Ze voelen goed aan wat de klant wil en weten dit uitstekend in beelden te verwezenlijken.”

– Richard Kanters | Stappenindenhaag.nl

”Prettige partij om mee samen te werken, korte communicatielijnen, snelle afhandeling en ook leuke opdrachten om in te spreken. De drijfveer is kwaliteit en klanttevredenheid en dat zijn waarden die ik helemaal onderschrijf.– Rene Pieters

Vanwege het uitvallen van onze bruiloft videograaf zijn we terecht gekomen bij Michael en Angelica van 070online.nl. Ze zijn een geweldig team en wat hebben we met ze gelachen! Al onze gasten waren onder de indruk van de Same Day Aftermovie. Door het beeldmateriaal wat we van hen hebben gekregen, krijgt iedereen de sfeer van die dag goed te zien en te voelen. Onze dank is groot dat ze ons uit de brand konden helpen ondanks dat ze eigenlijk geen bruiloften doen.

– Sumalie Bunmi

Prijzen en mogelijkheden

Tarieven werk in opdracht
Beelden worden alleen exclusief aan u geleverd.

* 2 uur reportage/standby inclusief standaard montage: €200,-
* 4 uur reportage/standby inclusief standaard montage: €275-
* 6 uur reportage/standby inclusief standaard montage: €350,-
* 8 uur reportage/standby inclusief standaard montage: €425,-

Kosten kunnen na de offerte afwijken vanwege extra diensten.

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een camerajournalist  inhuren kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het formulier hieronder.