Willemsvaart
10:00 tot 18:00 - 6 september 2022
Centrum, Den Haag

De Willemsvaart laat je Den Haag vanaf het water ontdekken! De Willemsvaart, vernoemd naar Koning Willem I die een waterweg liet graven vanaf de Prinsessegracht naar de kust, biedt sinds 2009 verschillende boottochten in de Haagse binnenstad én richting Scheveningen strand. Een ervaren gids vertelt je tijdens de rondvaart historische wetenswaardigheden en interessante anekdotes over de stad. Naast de standaard rondvaarten organiseert De Willemsvaart regelmatig thematochten, vaak in samenwerking met Haagse musea, hotels en festivals. Kortom: De Willemsvaart biedt een alternatieve en relaxte wijze van vervoer, waarbij je Den Haag van een nieuwe kant leert kennen!

Verschillende vaarten
Veel mensen van buiten Den Haag weten niet, dat Den Haag grachten heeft. Feit is dat De Willemsvaart meerdere vaarten kan aanbieden, waarbij je vanaf het water steeds een ander stukje van de stad ontdekt. Sommige boottochten duren kort (circa één uur) en sommige lang (meer dan drie uur). Bovendien zijn er drie kanalen naar de kust en twee richting Loosduinen, en dan is het ook nog mogelijk om langs het Haagse Bos naar Huis ten Bosch en Wassenaar te varen. Met de boten van De Willemsvaart kun je dus echt alle kanten op!

Aanbod
Kijk voor het actuele aanbod van de reguliere vaarten op de website van de Willemsvaart. Wil je met een groep varen? Dat kan ook, klik hier om het aanbod en de mogelijkheden te bekijken.

Tickets
Kaarten voor de diverse reguliere vaarten kunnen ter plekke bij de boot worden gekocht. Het wordt echter aangeraden om van tevoren te reserveren via 06-19853280 of via info@willemsvaart.nl

Groepsvaarten
De Willemsvaart verzorgt naast de dagelijkse vaarten ook boottochten voor groepsuitjes. Je kunt met de Willemsvaart om de binnenstad varen, maar het is ook mogelijk om vanuit de stad naar de kust te varen of andersom. Ook kun je naar Drievliet en Madurodam. Er zijn aanlegplaatsen in de buurt van diverse musea, zoals Escher, Hofwijck in Voorburg, Panorama Mesdag en Meermanno, en aan de gracht bevinden zich veel restaurants en cafés met aanlegsteiger, wat een groepsuitje met gecombineerde activiteiten ideaal maakt. Neem voor alle mogelijkheden vrijblijvend contact op met de Willemsvaart!

Geschikt voor groepen Kindvriendelijk
Gids inbegrepen
Contact: 06 19853280

€ 5,00 – € 15,00

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 10:00 - 18:00 :

Exporteer