Wie Walvis – Onder de Grond (4+)
14:00 tot 17:00 - 6 november 2022
Theater Ludens, Burgemeester Feithplein 95, 2273 BW Leidschendam-Voorburg

Waar kom je uit als je een gat graaft naar de andere kant van de wereld?

Lev woont op het noordelijk halfrond in een klein huisje op een ijskoude kale vlakte. Zijn ouders verzamelen flessen. De hele woonkamer staat er vol mee. Mare woont op het zuidelijk halfrond. Haar vader verdween in de golven die tegen het warme eiland slaan. Ze stuurt hem flessenpost maar hij heeft nog nooit iets teruggestuurd. Mare en Lev dromen over een leven ergens anders waar het leven beter is, maar ‘ergens anders’ lijkt zo ver weg. Precies op hetzelfde moment besluiten zowel Mare als Lev een gat te graven naar de andere kant van de wereld. Diep onder de grond botsen ze op elkaar. Ze besluiten samen verder te trekken en komen op een wel heel bijzondere plek terecht. Een plek vol avontuur en vreemde verhalen.

Onder de Grond is een ontroerende voorstelling over de kracht van vriendschap waarin troost uit de meest onverwachtse hoek kan komen.

€ 8,50 – 10,00

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • Start 14:00 - :

Exporteer