Uit Festival
10:00 2 september 2022 tot 18:00 4 september 2022
Lange Voorhout, Den Haag

Het culturele seizoen 2022-2023 wordt afgetrapt van vrijdag 2 tot en met zondag 4 september tijdens het UIT Festival Den Haag. Een editie met kunst en cultuur door de hele stad én een cultureel programma op het Lange Voorhout.

Drie dagen lang dompelt Den Haag zich onder in theater, dans, beeldende kunst, muziek en performances. Op vrijdag, zaterdag en zondag kunnen bezoekers door heel Den Haag kennismaken met het culturele aanbod van theaters, podia en musea. Traditiegetrouw trappen de Cultuurankers af op vrijdagavond. Deze theaters en bibliotheken brengen cultuur in Haagse stadsdelen, zo is cultuur in Den Haag altijd dichtbij. Op zaterdag houden veel instellingen open huis. De afsluitende zondag is een dynamische dag vol verwondering met meer dan dertig locaties én een buitenprogramma op het Lange Voorhout met cultuurmarkt en previews op podia.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 10:00 - 20:00 :

    - Gratis

Exporteer