The Hague Highlights
17:00 14 december 2022 tot 23:00 18 december 2022

Licht uit, spot aan! Na groot succes van de afgelopen edities zet The Hague Highlights dit jaar zes bijzondere plekken in het volle licht om verborgen verhalen zichtbaar te maken. Van woensdag 14 tot en met zondag 18 december ben je tussen 17:00 en 23:00 van harte welkom om met vrienden, collega’s of familie de lichtkunstwerken te bewonderen in het Museumkwartier, hartje centrum, van Den Haag.

De Highlights
Waarom heet het Tournooiveld eigenlijk het Tournooiveld? Wat heeft het Mauritshuis met bloemen? En wanneer was de op één na laatste politieke moord in Nederland? De lichtkunstwerken van The Hague Highlights zijn allemaal anders, maar vertellen ieder op hun manier hét verhaal van die plek. Want dat is wat we willen doen met The Hague Highlights: Haagse verhalen vertellen met licht!

Route
Maak een avondwandeling van ongeveer 45 minuten langs alle plekken waar de lichtkunstwerken te zien zijn. De Royal Christmas Fair op de Lange Voorhout is een uitstekende plek om je wandeling te starten en te eindigen met een glas glühwein of warme chocolademelk. Ben je na 23:00 nog niet uitgekeken? Kijk dan of de afterparty iets voor jou is!

Locaties
Er zijn dit jaar maar liefst zes verschillende kunstwerken te bewonderen tijdens The Hague Highlights. Ieder met zijn eigen verhaal:

Bloemen Bloemen – 200 jaar Mauritshuis
Het gruwelijke einde van de Gebroeders de Witt – Gevangenpoort
Voyage: safe haven – Hofvijver
Fragmented Appearances – Lange Vijverberg
De Zilveren Papegaai – Tournooiveld
Lichtpuntjes – Lange Vijverberg

Plattegrond The Hague Highlights december 2022.
Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 17:00 - 23:00 :

Ticket Detail

Exporteer