The Hague Boat – Bierproeverij
19:00 24 september 2022 tot 22:00 19 september 2022
The Hague Boat, Mauritskade 10, 2514 HC Den Haag

Jij kunt erbij zijn. De allereerste editie van het Haags Hoog Festival op zaterdag 24 september! Een festival dat alles in zich heeft om uit te groeien tot een begrip in Den Haag. Want stel je even voor: de lekkerste lokale bakkies, biertjes en bites. Haagse deuntjes, rondleidingen door de brouwerij en branderij, en The Hague Boat vaart jou erheen! Ook kan je de avond afsluiten met de voetjes van de vloer tijdens een goed feestje in de kas.

The Hague Boat gaat er ook heen en kan jou meenemen aan boord naar de Bierbrouwerij aan de Televisiestraat. De boot vertrekt om 19:00 uur vanaf de aanlegsteiger bij Den Haag Centraal Station en je vaart er in ongeveer 45 minuten heen. Aan boord kan je vast genieten van een biertje en als de boot aankomt start de bierproeverij op de locatie in Haag Hoog.

Wil je een heerlijk zaterdagavond varen naar een gezellig festival? en lekkere biertjes proeven? Ga dan mee! Na het gezellige avondje dansen, Uber jezelf terug of pak je de tram. De boot vaart namelijk niet terug naar de stad…..

Deze Haagse samenwerking met de lokale partner is tot stand gekomen omdat zij samen Haagse schatjes zijn. Kleine zelfstandige ondernemers in onze Hofstad.

Reserveren
Kaarten zijn te reserveren via de website van The Hague Boat.

De Daisy
Daisy is een open boot, heeft 28 zitplaatsen en is ook exclusief af te huren voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, familiebijeenkomsten, verjaardagen, brainstormsessies of Vip transport service.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.