Supafly festival
20:00 tot 23:00 - 17 september 2022
PAARD (poppodium), Prinsegracht 12, 2512 GA Den Haag

Cross-over festival dat hokjesdenken overstijgt en diep geworteld ligt in neo-soul/ R&B/ hiphop/ jazz. Verwacht een muzikaal kleurpalet met smaakmakers binnen het genre, zowel upcoming acts als gevestigde namen. Voor de eerste editie louter namen van eigen bodem, tevens stuk voor stuk artiesten met internationale allure en een achterban tot ver voorbij onze landsgrenzen en zeker geen vreemden bij Red Bull Music of COLORS.

De Grote Zaal en Kleine Zaal van PAARD worden een broeiende smeltkroes zoals je die wellicht kent van de Darling op North Sea Jazz of tijdens KLEAR. Zet je schrap voor het zorgvuldig samengestelde programma van SUPAFLY FESTIVAL waarin de tijdsgeest van vandaag hoogtij viert. Dit is speciaal voor alle ontdekkers en avontuurlijke luisteraars! Dit is the future of soul!

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 20:00 - 04:00 :

Exporteer