Steam Power Trio
20:15 tot 23:00 - 16 september 2022
Theater in de steeg, Westeinde 165a, 2512 GX Den Haag

Onderweg op een bed van snaren worden verhalen gedeeld en melodieën uitgewisseld. Op zoek naar de zuiverste noot in een reis die nooit eindigt. Steam Power speelt met, ‘virtuoos snarenspel, grotendeels eigen werk met een flinke dosis bluegrass. De vier muzikanten: Fay Lovsky (zang en basgitaar) Laurens Joensen (zang en gitaar) en Janos Koolen (zang, mandoline en banjo) hebben hun muzikale sporen ruim verdiend.

Zij betraden podia in binnen- en buitenland en ze zijn op vele albums te horen. Zij speelden met o.a. Henny Vrienten, Frédérique Spigt, Kaz Lux, Magna Carta en Pat Metheny. Maar juist in een intieme ruimte en niet in dienst van grote namen gebeurt het. Onderling gelijkwaardig kan de creativiteit vloeien en wordt elk optreden een nieuw avontuur met prachtige teksten en instrumentale virtuositeit.

Folkforum: “Het debuut van Steam Power is een mooi gevarieerd album geworden, fijne liedjes (in het Engels of Nederlands) worden afgewisseld met sterke instrumentalen, soms is er melancholie maar vaak is er sprake van een vrolijk stemmende begeleiding die getuigt van heel wat spelplezier.
Steam Power maakte een sprankelende plaat waar je graag naar blijft luisteren.”

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • Start 20:15 - :

Exporteer