Rrrollend Den Haag
16:00 23 september 2022 tot 22:00 25 september 2022
Lange Vijverberg, Den Haag

Rrrollend is terug van weggeweest en lekkerder dan ooit! We starten het seizoen van 2022 in september op twee nieuwe locaties in Leiden en Den Haag! Namelijk op de Garenmarkt in Leiden en langs de Hofvijver in Den Haag. Als dat geen genieten wordt..

Rrrollend is dé plek voor heerlijk eten, drinken en een grote portie vermaak. Het leukste foodfestival van Nederland biedt naast een grote verscheidenheid aan food ook onwijs leuk entertainment. Relaxte jazzbandjes zorgen overdag voor de perfecte sfeer en ‘s avonds laten de DJ’s hun vrolijkste plaatjes horen.

Tijdens dit alles streel jij natuurlijk je smaakpapillen met de heerlijkste gerechten. Van hamburger tot vegetarische bitterbal en van biologische frites tot poffertje. Er is voor jong en oud wat lekkers te vinden.

Rrrollend is hét moment om te genieten met je vrienden, familie, collega’s of misschien wel tijdens je eerste date. Er is voor ieder wat lekkers en gezelligheid is gegarandeerd.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Exporteer