Prinsjesfestival – PrinsjesCabaret
17:00 tot 23:00 - 18 september 2022
Theater Diligentia, Lange Voorhout 5, 2514 EA Den Haag

Als hoogtepunt van het PrinsjesFestival is het Prinsjecabaret een heerlijke meerdaagse traditie.

Tijdens het Prinsjescabaret zetten onder leiding van ambassadeur en presentator Pieter Derks, diverse cabaretiers het Nederlandse Politieke Landschap in hun eigen daglicht. Ieder jaar een nieuw en gevarieerd.

We houden je hier op de hoogte van de groei van de line-up.

Huilen!…maar dan wel van het lachen.
Uitermate actueel
Gevarieerd muzikaal en lekker politiek incorrect
Prinsjesfestival
Elk jaar in de week voor Prinsjesdag viert Den Haag de democratie met het Prinsjesfestival.

Dit jaar in het bijzonder is er een extra reden om te vieren dat we in een democratische rechtsstaat leven. Prinsjesfestival wil bijdragen aan de aandacht voor en de betekenis van Prinsjesdag, hét nationale evenement op de derde dinsdag van september. Prinsjesfestival belicht verschillende facetten van onze democratie met allerlei activiteiten waar politiek, media, cultuur en burgers elkaar treffen. Zo is Prinsjesfestival niet alleen het feest van de democratie, maar ook een ontmoetingsplek voor netwerken die samen Nederland sterker maken.

Op de website van Prinsjesfestival vind je alle evenementen met de bijbehorende locaties, data en tijden.

€ 26,00 – 28,00

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Exporteer