Paulien Cornelisse – Aanstalten
20:15 tot 23:00 - 20 september 2022
Theater de Veste, Vesteplein 1, 2611 WG Delft

‘Zullen we maar eens aanstalten maken?’ is een vraag die iedereen begrijpt, maar waar ‘aanstalten’ begint en eindigt, is volstrekt onduidelijk. We leven sowieso in onzekere tijden, waarbij onduidelijk is wanneer die ‘tijden’ precies begonnen.

Paulien Cornelisse vermoedt 50.000 jaar geleden, om drie uur ’s middags, want dat is het onzekerste moment van de dag. Het beste wat je kunt doen, vindt Paulien, is de onzekerheid accepteren, omarmen, erkennen, ‘facen’, en een plekje geven binnen je eigen wereldje. “Vaak weet je pas wat je wilt zeggen als je het al gezegd hebt,” heeft vast iemand ooit wel eens gezegd. Hopelijk is ook na afloop nog steeds onzeker wat er nu eigenlijk is verteld. N.B. Deze cabaretvoorstelling is ook geschikt voor mensen die wél veel zeker weten.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • Start 20:15 - :

Exporteer