Pakistan Festival
15:00 tot 22:00 - 10 september 2022
Zuiderpark, Den Haag

Op 10 september 2022 zal alweer de elfde editie van het Pakistan Festival plaatsvinden. Tijd en locatie: Zuiderpark in Den Haag, van 15:00-22:00 uur. Dit feestelijke evenement is voor jong en oud en biedt een dag vol gezelligheid, cultuur, eten en muziek. Belangrijke thema’s binnen het festival zijn ontmoeting, interculturele verbinding en wederzijds respect. Het doel van het festival is om mensen uit verschillende gemeenschappen samen te laten komen.

De focus van het Pakistan Festival is cultuur. Belangrijk hierbij is kleding, kunst, dans, eten en muziek. Speciale aandacht gaat naar de keuken en naar optredens van wereldberoemde artiesten. Daarnaast zal er voor kinderen een speciaal kinderparadijs aanwezig zijn waar zij zich kunnen vermaken. Ook zullen verschillende ondernemers hun producten/diensten introduceren met een kraam.
Al enthousiast geworden? Binnenkort zal de bekendmaking plaatsvinden van de top artiesten die zullen optreden op het Pakistan Festival 2022.
Wees er snel bij want er worden duizenden bezoekers verwacht en vol = vol.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 15:00 - 22:00 :

Exporteer