Open Monumentendag Den Haag 2022
09:00 tot 18:00 - 10 september 2022

De afdeling Monumentenzorg en Welstand gemeente Den Haag organiseert samen met de vele deelnemers jaarlijks de openstelling tijdens Open Monumentendag, in het tweede weekend van september. D.m.v. vele monumenten en activiteiten zoals rondleidingen, fiets- en vaartochten rondom ons prachtige cultureel erfgoed.

Op 10 en 11 september is het weer zover. Het doel is om een zo breed mogelijk publiek te bereiken en een bezoek aan de OMD zo laagdrempelig mogelijk te maken.

Tijdens de Open Monumentendag 2022 op 10 en 11 september staat duurzaamheid centraal. De titel van het thema is ‘Duurzaamheid duurt het langst’. De deelnemende monumenten zijn te herkennen aan de Open Monumentendagvlag.

Zaterdag 10 september kunt u een bezoek brengen aan de informatiekraam van Monumentenzorg op de Plaats (naast de Gevangenpoort) . Naast informatie over Open Monumentendag kunt u hier ook met een VR-bril een aantal monumenten bezoeken en is er een informatiemarkt over het verduurzamen van monumenten. Voor de kinderen wordt er een kinderactiviteit georganiseerd. Deelname is gratis en u hoeft zich niet van te voren aan te melden. Deze activiteit vindt plaats bij onze informatiekraam.

De brochure ‘Open Monumentendag Den Haag 2022 ’ is te downloaden via www.monumentenzorgdenhaag.nl en verkrijgbaar bij VVV Den Haag; locatie Centraal Station, contactcentrum Stadhuis, de stadsdeelkantoren in Den Haag en de Openbare Bibliotheken.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Exporteer