Onze Ambassade Festival
20:00 tot 01:00 - 3 september 2022
West Den Haag, Lange Voorhout 102, 2514 EJ Den Haag

Dit jaar vindt de vierde editie van het Onze Ambassade Festival plaats. De opening van het culturele seizoen wordt opnieuw gevierd met een tweedaags festival. Het programma brengt verschillende kunstvormen samen en geeft een actuele indruk van de meest hedendaagse kunst en cultuur. In het door Marcel Breuer ontworpen gebouw, oorspronkelijk gebruikt als Amerikaanse ambassade, kun je je een weekeinde lang onderdompelen in experimentele muziek, exposities met internationale hedendaagse kunst, een historische presentatie over een Zwarte activist, een performance, boekpresentatie en een debat over kunst en politiek. Deze worden afgewisseld met dansbare muziek door DJs van Radio Tonka en het bijzondere, speciaal door curator Alex Andropoulos, samengestelde, internationale muziekprogramma.

Met deze bijzondere culturele mix in het hart van het Haagse Museumkwartier geeft West Den Haag, op eigenzinnige wijze, vorm aan een cultureel jaar vol uitdagingen en nieuwe projecten.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 20:00 - 01:00 : Zaterdag 3 september
  • 12:00 - 18:00 : Zondag 4 september

Exporteer