Mundiyan Festival, live op De Pier Scheveningen
20:00 tot 23:59 - 10 december 2022
De Pier Scheveningen, Strandweg 152, 2586 JW Den Haag

Wie kent de wereldberoemde, hypnotiserende hit ‘Mundian To Bach Ke’ niet?

Zaterdagavond 10 december brengt de Britse ster en meermaals bekroonde DJ & Producer Panjabi MC deze en nog veel meer sensationele dancetracks LIVE op De Pier van Scheveningen, als headliner van het Mundiyan Festival. Panjabi MC wordt in zijn show vergezeld door o.a. een Dhol player (India Drums Player).

Andere topartiesten in de line-up zijn F1rstman, Rishi Romero en DJ Insane. Met het Mundiyan Festival sluit Podium Aan Zee aan op de ‘Have a Royal Winter Campagne’ van Marketing Haagse Binnenstad, Stichting Buitengewoon Scheveningen en The Hague Marketing Bureau.

Wereldact
Panjabi MC trekt zeeën van mensen over de hele wereld aan en is verantwoordelijk voor enkele van de meest memorabele diverse popparels, waaronder Jay-Z’s ‘Beware of the Boys’ en ‘Jogi. Grote artiesten, waaronder Beyoncé (Me Myself & I), Beenie Man (Jogi), Twister (Beware), Lady Gaga (Judas) en Cher Lloyd (Swagger Jagger) werkten samen met de iconische producer aan officiële dancefloor-remixes. De meer dan 100 miljoen gecombineerde views op YouTube en zijn feature in de bestverkochte game ter wereld, Just Dance 4, bewijzen dat Panjabi MC een van ‘s werelds meest gevraagde producenten en DJ’s is.

F1rstman
Hij kwam uit het niets, scoort hit na hit en bewijst keer op keer een gamechanger te zijn. F1rstman stelt doelen om te behalen, niet om na te streven. De volgende bestemming van de F1rstman-expres: Bollywood. “Vroeger was de Bollywood-sound traditioneel en oldskool, maar nu komen er steeds meer westerse invloeden bij,” aldus F1rstman, die uitblinkt door zijn roots te blenden met zijn Nederlandse sound en als enige Arabische toonladders gebruikt in zijn refreinen. Met zijn energie, 100.000 unieke streams per dag, 1,5 miljoen unieke views per week en zijn pure talent is de Pakistaans-Haagse F1rstman met recht een entertainer te noemen!

Rishi Romero
Als headliner van nationale en internationale evenementen, naast grote namen als Afrojack, Hardwell en BingoPlayers, besluit Rishi Romero een korte sabbatical te nemen om zijn studie af te ronden. Na zijn afstuderen keert Rishi groots terug met releases op labels als Spinnin’, Dim Mak en Juicy records. Zijn platen worden gedraaid door namen als Roger Sanchez, Tiesto, Diplo, Steve Aoki en Chuckie. Vanavond draait hij zijn tracks boven zee op De Pier!

DJ Insane
Het Mundiyan Festival wordt geopend door een artiest die draaide in o.a. India (Club The Hideout) en de UK (Club Shaanti): DJ Insane! Hij won diverse Awards in de Nederlandse Desipop scene, zoals Hindipop Music Awards, HMA Medal of Innovation en HINDISCENE. Zijn House met Hindi, electro met bhangra, Nagara met Urban is ‘totally insane’ en wordt gezien als een inspiratiebron voor vele DJ’s in de huidige DesiRemix scene in Nederland en Suriname. Speciaal voor Mundiyan Festival op De Pier brengt DJ Insane het publiek helemaal terug naar een magische tijd vol nostalgie!

Panjabi MC LIVE & Special Guests van Podium Aan Zee maakt deel uit van ‘Have a Royal Winter Campagne’ van Marketing Haagse Binnenstad, Stichting Buitengewoon Scheveningen en The Hague Marketing en is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Den Haag.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • Start 20:00 - :

Ticket Detail

Exporteer