Kooman’s Poppentheater – De Geitenberg (5+)
14:00 tot 16:00 - 21 september 2022
Kooman's Poppentheater, Frankenstraat 66, 2582 SM Den Haag

Fientje, het jongste geitje van de kudde van Juffrouw Ida wordt gevangen door een grote Blauwe Hand. Wasco de Wasbeer en Frits (het broertje van Fientje) gaan George de Oude Wijze Bok om raad vragen. Door zijn sterrenkijker ziet hij nog net een glimp van iets blauws. Wasco en Frits beklimmen de hoge Geitenberg en dankzij een boek met wijze bokkenspreuken en een slim plan vinden ze Fientje. Ten slotte barst in de stal het Geitenfeest los met sla en tomaten.

Over Kooman’s Poppentheater
Kooman’s Poppentheater in Den Haag is het oudste, vaste poppentheater van Nederland. In het theater aan de Frankenstraat 66 in het Statenkwartier wordt al sinds 1960 onafgebroken iedere woensdag- en zaterdagmiddag een jeugdvoorstelling gespeeld. Daarnaast worden circa 100 voorstellingen per jaar gespeeld op basisscholen, festivals en in kleine theaterzalen in Nederland en België. Jaarlijks komen meer dan 10.000 kinderen uit alle delen van het land naar Kooman’s Poppentheater. Inmiddels geniet reeds de derde generatie bezoekers van het poppenspel: opa’s en oma’s die vroeger zelf als kind naar het theater kwamen, komen nu met hun kleinkinderen.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • Start 14:00 - :

Exporteer