Haagsche Kunst- en Antiekdagen
10:00 tot 17:00 - 27 augustus 2022
Lange Voorhout, Den Haag

Onder de prachtige bomen van het statige Lange Voorhout wordt al 30 jaar de Haagsche Kunst- en Antiekdagen georganiseerd. Dit jaar mag de markt doorgaan!

De Haagsche Kunst- en Antiekdagen zijn een begrip voor kunst- en antiek minnend Nederland. Al 30 jaar wordt dit evenement gehouden tijdens het laatste weekend van augustus.

Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus, van 10.00 tot 17.00 uur, kun je tijdens de Haagsche Kunst- en Antiekdagen op het Lange Voorhout genieten van een groot aantal stands gevuld met antiek, boeken, beeldhouwkunst, brocante, curiosa, keramiek, kunst, linnen en vintage.

De honderdvijftig trouwe deelnemers hebben een divers aanbod voor elk gewenst budget. Tevens kun je deze dagen genieten van heerlijke Franse lekkernijen op het terras van Jeff.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 10:00 - 17:00 :

Exporteer