Exclusieve Koninklijke Rondvaarten op de Hofvijver
11:00 10 september 2022 tot 16:30 21 september 2022
Hofvijver, Lange Vijverberg, 2513 AC Den Haag

Uniek en speciaal, maak een rondvaart met de Ooievaart op de Hofvijver!

Tijdens het koninklijke programma vind je de rondvaartboten van de Ooievaart op een wel heel bijzondere plek, namelijk de Hofvijver. Eens een duinmeertje met een kasteel van de Hollandse graaf, nu het centrum van de macht in Nederland. Dit is dé plek waar Den Haag is ontstaan en volgens sommigen misschien wel het mooiste stukje van Den Haag. Het is ook dé plek om prachtige foto’s te maken van de typisch Haagse skyline met het Binnenhof en Torentje, het Mauritshuis en de moderne architectuur op de achtergrond.

Na een eenmalige rondvaart over de Hofvijver in 2019 kan dit jaar iédereen mee op deze unieke rondvaart. Luister naar alle wetenswaardigheden en anekdotes die de gids je vertelt en geniet van het uitzicht. Misschien spot je de Hofvijver-schildpad wel!

Praktische informatie
* Data en tijden: zaterdag 10 t/m woensdag 21 september, 11:00 – 16:30 uur (rondvaarten duren een klein half uur)
* Locatie Hofvijver (opstappen aan de kant van de Korte Vijverberg)

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 11:00 - 16:30 :

Exporteer