Esther Groenenberg & Band – Uit het hoofd
20:15 tot 22:15 - 28 september 2022
Theater en Filmhuis Dakota, Zuidlarenstraat 57, 2545 VP Den Haag

In de voorstelling Uit het hoofd brengt Esther Groenenberg een ode aan de songtekst. Liedjes vertalen ons gevoel op de allermooiste manier. In deze voorstelling vraagt Esther zich af waarom bepaalde liedjes haar zo raken en waarom sommige teksten ons collectief ontroeren.

Haar eigen liedjes staan in deze voorstelling centraal: die ze zelf, maar ook met Bertolf en Daniël Lohues schreef. Maar ze put ook uit de tekstuele parels uit haar platenkast (gevuld met Beatles, Joni Mitchell, Nina Simone en andere grootheden), spit haar gedichtenbundels door en analyseert de beste, grappigste, mooiste en domste spreuken die dagelijks in haar Facebooktijdlijn voorbijkomen.

Aanstekelijk, geestig, sprankelend, onderhoudend en met loepzuivere stem, prachtig pianospel en zingende topmuzikanten. Voor taalliefhebbers, maar zeker ook voor iedereen die beweert ‘geen tekstmens’ te zijn.

Gratis drankje
Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57 op vertoon van je voorstellingsticket.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • Start 20:15 - :

Exporteer