De Robot Familiedag: een gezellig en leerzaam herfstvakantie-uitje voor jong en oud
10:00 tot 17:00 - 23 oktober 2022
Beeld en Geluid Den Haag, Zeestraat 82, 2518 AD Den Haag

Robots zijn niet weg te denken uit de huidige samenleving en de technologie blijft in ontwikkeling. In de herfstvakantie krijgen kinderen vanaf 8 jaar met hun (groot)ouders de kans om alles over robots te weten te komen. Tijdens deze familiedag zijn er workshops, een programma met presentator Tim Senders, er zijn robotspecialisten aanwezig, je kunt zelf een robot bouwen en nog veel meer.

Programma
Tim Senders (Streetlab en Willem Wever) presenteert het familieprogramma ‘Het Robot Complot’ en gaat in gesprek met robotspecialist Anouk Neerinckx.

Er zijn twee workshops te volgen. In de ‘Retro Robot Workshop’ maken kinderen een fantasierijke robot van karton. Na afloop van de workshop volgt de ‘Retro Robot Dance Battle’. De ‘Rule The Robot’ workshop laat zien hoe robots worden bestuurd.

Andere robotactiviteiten voor de hele familie zijn bijvoorbeeld: het maken van een eigen ‘Robot GIFje’ en het oplossen van de ‘Robot Raadsel Quiz’. Verder kun je een rondleiding volgen door het museum van Beeld & Geluid in Den Haag.

De Robot Familiedag op zondag 23 oktober in Beeld & Geluid in Den Haag kost €5,- voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en hun (groot)ouders. Kaarten voor het ochtend- of middagprogramma zijn te koop via deze link.

Robot Familiedag (vanaf 8 jaar)

Wanneer wil je meedoen?
Je mag zelf kiezen. Wil je in de ochtend of in de middag aan de Robot Familiedag meedoen? Deze keuze kun je selecteren als je een kaartje koopt.

Ochtend: 10:00 – 14:00 uur

Middag: 13:00 – 17:00 uur

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.