Circus Hollandia in Den Haag!
14:00 22 oktober 2022 tot 20:00 30 oktober 2022
Zuiderpark, Den Haag

Eindelijk! Er is weer een echt Nederlands tourneecircus dat in de voetsporen treedt van Renz, Bolitni, Holiday en al die andere iconische circussen. Volkscultuur-minnend Den Haag is uitverkoren voor de eerste tournee van Nationaal Circus Hollandia! Van zaterdag 22 tot en met zondag 30 oktober zijn er dagelijks meerdere voorstellingen op het circusterrein in het Zuiderpark.

Niemand minder dan grote, kleine clown Milko Steyvers is hét boegbeeld van Nationaal Circus Hollandia, een nieuwe loot van Duursma Groep Events (bekend van de kerstcircussen). Een echt Nederlands circus, met een internationale cast, met een wervelende show voor alle leeftijden.

Milko is het grootste circusicoon van Nederland. Niet alleen zal hij zijn onnavolgbare grollen en grappen uithalen, hij is ook spreekstalmeester en heeft een belangrijk stem in de samenstelling van de show: “Het moet leuk zijn voor kinderen, maar het is beslist geen kindervoorstelling. Nationaal Circus Hollandia is voor alle leeftijden.”

Tovenaressen en King Kong
Met de vier prachtige tovenaressen van Angels Inc. is Hollandia een reizend Las Vegas door Nederland. De wereldtop in illusies! Milko: “Het leuke van circussen zijn de tegenstellingen. Ik heb er lang over nagedacht en over de wereld gezocht. Ik ben zelf klein en wat is dan leuker om een reus als King Kong naar het circus te halen. Sensationeel! Hij is terug! Een grotere tegenstelling krijgt het publiek in de piste nooit meer te zien. Het wordt kortom een reusachtig sensationele voorstelling met tal van hoogstaande artiesten uit de hele wereld.”

Circus Hollandia is onderdeel van Duursma Groep Events dat meerdere circusproducties (zoals NederlandseKerstcircussen.nl) uitbrengt om het circus, dankzij samenwerking en schaalvergroting, in Nederland op het hoogste niveau te kunnen behouden. Het is een grote eer om door te bouwen op wat in de afgelopen decennia is neergezet door het Internationaal Circusfestival Enschede, Circus Renz, Kerstcircus Haarlem en Circus Sijm.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.