CAMERETTENFESTIVAL
19:30 tot 22:45 - 22 september 2022
Theater De Nieuwe Regentes, Weimarstraat 63, 2562 GR Den Haag

Een avontuurlijke avond voor mensen die een leven vol humor nastreven en zichzelf graag zien als talentontdekker!

Cameretten is voor humorliefhebbers die houden van iets nieuws uitproberen. Deze cabaretwedstrijd biedt een grote diversiteit op het gebied van komische acts. Van oneliners tot persoonlijke verhalen en van geëngageerde liedjes tot rauwe stand-upcomedy: dit is een avontuurlijke avond voor mensen die een leven vol humor nastreven en zichzelf graag zien als talentontdekker.

Geschiedenis
Deze kweekvijver ontdekt, begeleidt en presenteert toptalent sinds 1966 aan het grote publiek. Cameretten is daarmee het oudste én grootste cabaretfestival van Nederland. Het is traditie dat de finalisten de topcabaretiers van de toekomst worden. En die kun je tijdens deze avond zien zonder in je slaapzak voor de deur te liggen. Leuk feitje voor pubquiz-fans: het spektakel draagt de naam van een plein in Delft en werd opgezet door tegendraadse studenten.

Voorrondes Cameretten Festival 2022
Van klassiek cabaret tot absurdisme op een avond: uit alle aanmeldingen zijn circa 20 acts gekozen die het tegen elkaar opnemen tijdens de voorrondes in Den Haag. Per avond spelen vijf cabaretiers een deel van hun programma. Na deze energieke avond worden er zes acts gekozen die doorstromen naar de halve finales in Theater Diligentia.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 19:30 - 22:45 : Donderdag 22 september
  • 19:30 - 22:45 : Donderdag 29 september

Exporteer