BoekTok Live!
19:30 tot 22:30 - 1 september 2022
Kinderboekenmuseum, Prins Willem-Alexanderhof 5, 2595 BE Den Haag

Kom vrijdagavond 16 september naar het gratis festival BoekTok Live in het museum en ontmoet je favoriete YA-schrijvers en populaire BookTokkers.

Tijdens het festival BoekTok Live wordt de nieuwe tentoonstelling Back Street geopend en trappen we de Boekenweek van Jongeren af. Met optredens van onder anderen Elten Kiene, Gershwin Bonevacia en Chinouk Thijssen, leuke workshops en populaire BookTokkers, zoals Soraya Riem (@sorayariem.psd) en Noah de Campos Neto (@jetweedevader). Natuurlijk koop je ook de nieuwste boeken in de YA pop-upstore en ontmoet je bekende BoekTokkers.

Tijdens het festival wordt de nieuwe tentoonstelling Back Street geopend. Maak kennis met hedendaagse schrijvers in de Gym, leer verleiden met taal in de Limousine of geef jezelf bloot in het spel de Tattoo shop.

Een bijzonder moment tijdens BoekTok Live is de uitreiking van het Beste Boek voor Jongeren. De jury, bestaande uit vijf jongeren, kiest hun favoriete boek. Daar wil je bij zijn!

Het belooft een feestelijke avond te worden, speciaal voor jou! Kom je ook? Reserveer hier alvast je gratis ticket en wees er snel bij.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 19:30 - 22:30 :

Exporteer