Aaf Brandt Corstius – Welkom bij mijn zielige jeugd
20:15 tot 22:15 - 23 september 2022
Het Nationale Theater - Koninklijke Schouwburg, Korte Voorhout 3, 2511 CW Den Haag

Toen Aaf Brandt Corstius zes jaar was, stierf haar moeder, gaf haar vader haar hondje weg en verhuisde het gezin op stel en sprong naar Amerika. Daar begon het zielige deel van haar jeugd, waar ze u welkom bij heet.

Welkom bij mijn zielige jeugd Loop de trap af naar de kelder van haar ouderlijk huis en bekijk de dia’s die Aaf uit de verhuisdozen haalt. Kijk jarentachtig-tv met haar en zie de beroemde wezen en halfwezen die haar inspireerden – van Annie tot de kinderen Von Trapp tot E.T. (Laten we eerlijk zijn, E.T. is een buitenaards wezen en geen wees, maar hij voelt zich wel heel erg ontheemd! Dat telt toch ook ergens voor?)

Is een zielige jeugd een goudmijn voor een schrijver? Of was Aaf toch liever opgegroeid in haar huis in Overveen met een lieve, mooie moeder die kookte, feesten gaf, moeiteloos dertig engelenpakjes naaide voor het kersttoneel en haar kinderen elke avond in zachte pyjama’s van Petit Bateau stak?

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • Start 20:15 - :

Exporteer