City Pier Night Walk
18:00 tot 23:00 - 23 september 2022
Malieveld, Koekamplaan, 2594 AA Den Haag

De City Pier Night Walk is een unieke wandeltocht voorafgaand aan de NN CPC Loop Den Haag. De avondwandeling van 7 of 12 km loopt door de sfeervolle, verlichte straten van stedelijk Den Haag richting de boulevard van Scheveningen. Een bijzondere gelegenheid voor wandelliefhebbers om Den Haag van een andere kant te zien.

De wandeltocht
De wandeling start om 18.00 uur, wanneer het net donker begint te worden. De route start op het Malieveld en leidt deelnemers langs diverse Haagse highlights, versierde straten, muziekpunten en enkele lichtelementen naar Scheveningen. Verlicht door een looplampje vertrekken de deelnemers de duisternis in. Samen met het entertainment langs het parcours zorgt dit voor een unieke belevenis door de stad. Deelnemers ontvangen naast een startbewijs, looplampje en verzorging onderweg, ook een mooi aandenken bij de finish.

Inschrijving
De City Pier Night Walk vindt plaats in hetzelfde weekend als de NN CPC Loop Den Haag. Inschrijven voor de City Pier Night Walk kan vanaf 8 jaar. Voor meer informatie en inschrijven: www.citypiernightwalk.nl.

Praktische informatie
De minimale leeftijd om deel te mogen nemen aan de City Pier Night Walk is 6 jaar. De wandeltijd bedraagt maximaal 3 uur over een afstand van 10 km. De start bevindt zich op het Malieveld in directe nabijheid van openbaar vervoer faciliteiten (Den Haag Centraal Station) en een parkeergarage. Vanaf de finish in Scheveningen zijn goede openbaar vervoerverbindingen terug naar het startpunt.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • Start 22:00 - :

Exporteer