Adverteren


Bij 070online.nl bieden we bedrijven de mogelijkheid ons te supporten door middel van sponsoring. Hiermee zorgt u ervoor dat we kunnen blijven doorgaan met een ander Haags geluid.

In de dichtbije toekomst zullen wij ook meer video’s gaan produceren. Ook daarin kunt u dan de ruimte krijgen om uw boodschap te verspreiden. Maar voor nu hebben wij de sidebar of top banner advertentie beschikbaar.

Dit zijn de meest prominente advertentieplaats op 070online.nl. De advertentie kan een link bevatten naar een website of facebookpagina.

De betalingen gaan voor nu nog via 

Groot aan de bovenkant van de homepagina

Van € 100,- voor € 75,- per maand

Dit is de meest prominente advertentieruimte van 070online.nl. De weergave bevindt zich aan de bovenkant van alle hoofdpagina’s. Uw advertentie kan een link naar uw website of Facebook-pagina bevatten.


Interesse? Mail ons een jpg/png bestand naar info@070online.nl van 750 pixels breed x 75 pixels hoog. Vermeld ook in de mail hoe lang je wil adverteren.

Groot aan de bovenkant van een artikel

Van € 75,- voor € 50,- per maand 

Uw advertentie boven alle oude en nieuwe nieuwsberichten. Uw advertentie kan een link naar uw website of Facebook-pagina bevatten.

Interesse? Mail ons een jpg/png bestand naar info@070online.nl van 750 pixels breed x 75 pixels hoog. Vermeld ook in de mail hoe lang je wil adverteren.

Klein aan de linkerkant beneden van de homepagina of rechts in de sidebar

Van € 40,- voor € 30,- per maand 

De advertentie is zichtbaar aan de rechterzijde onder het nieuwsblok en op de homepagina en op alle nieuwspagina’s met een sidebar.

Interesse? Mail ons een jpg/png bestand naar info@070online.nl van 500 x 500 pixels hoog. Vermeld ook in de mail hoe lang je wil adverteren.