De Haagse Vreugdestream 31 December

Michael Withuis

De Haagse Vreugdestream moet dit jaar tijdens de jaarwisseling een alternatief zijn voor de traditionele vreugdevuren welke doorgaans in Duindorp, Scheveningen, Laak en Escamp te vinden zijn. De organisaties van de vier vreugdevuren hebben op initiatief van de Escampse organisatie samengewerkt om deze stream mogelijk te maken.

In november werd duidelijk dat er in Den Haag dit jaar geen vreugdevuren zijn toegestaan, de gemeente kan voor de vuren geen evenementenvergunning verlenen vanwege de corona maatregelen.

De Haagse Vreugdestream-uitzending start op 31 december om 18.30 uur vanuit bierbrouwerij Kompaan en is online, via Haaglanden TV (Ziggo Kanaal 43) en op verschillende social media-kanalen te zien.

Line up:
Outsiders, Chuckie, The Darkraver, Jebroer, DYNA, Rein Mercha, Diaz & Bruno , De Kraaien, JULIEN ROMEO, Goofy X Ishtar & Dj JeeDee
Check De Haagse Vreugdestream op 31 december van 18:30 tot 01:30 via:

www.denhaaginsideout.nl of www.goodbye2020.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Tientallen mensen behouden traditie nieuwjaarsduik op Scheveningen

Foto: TV West Tientallen mensen hebben op Nieuwjaarsdag toch een nieuwjaarsduik genomen. De traditionele nieuwjaarsduik op Scheveningen ging vanwege de corona maatregelen niet door. De organisatie bood een alternatieve nieuwjaarsduik aan: een soepblik met zeewater. Met deze ‘thuisduik’ konden deelnemers coronaproof toch fris beginnen, was het idee. Het idee was […]
Tientallen mensen behouden traditie nieuwjaarsduik op Scheveningen