Teken de FVD PETITIE. Alleen samen krijgen we onze vrijheid terug!

Michael Withuis

De inperking van onze vrijheid gaat steeds verder. Nu gaan Rutte en De Jonge bijna alles sluiten. Ze dreigen zelfs een avondklok in te stellen. Verschrikkelijk. En om wat!? Een virus dat voor het overgrote deel van de samenleving NIET gevaarlijk is! Al tien maanden houdt het kabinet dit land gegijzeld met incompetentie en gestuntel. Nederlanders betalen de absurd hoge prijs. We verliezen onze vrijheid – ons bedrijf, levenswerk, huis, sociale leven: we verliezen álles! Er is een nieuw dieptepunt bereikt. Hoeveel erger gaat het nog worden?

Dat ligt aan ons. Wij bepalen dat met z’n allen. Nu is het moment om dit beleid een halt toe te roepen. Want alleen samen krijgen we onze vrijheid terug. Teken en deel de petitie HIER! Ga naar teken.fvd.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Sinterklaasacteur Bram van der Vlugt (86) overleden

Acteur Bram van der Vlugt is op 86-jarige leeftijd overleden. De Hagenaar is in zijn slaap overleden. Van der Vlugt was bekend als toneelacteur, speelde in vele series als Medisch Centrum West en Unit 13, maar was het meest bekend als DE Sinterklaas. Van der Vlugts eerste optreden als Sinterklaas […]
Sinterklaasacteur Bram van der Vlugt (86) overleden