070online.nl zoekt vrijwilligers

Wat zoeken wij?
Jij hebt relevante (online) journalistieke ervaring en aantoonbare ervaring met camerawerk en monteren en het zelf schrijven van artikelen. Je bent zowel een cameraman/-vrouw als journalist. Je kunt goed alleen werken en gaat geen enkel onderwerp uit de weg. Je bent creatief en niet op je mond gevallen.

Wat wordt er van je verwacht?
* Professionaliteit in het afleveren van kwalitatief goede beelden, geluid en informatie.
* Flexibiliteit in je beschikbaarheid, ook ’s avonds en in weekenden.
* Een journalistiek goed oog voor de juiste inhoud en vorm van de video. We verwachten dat je actief meedenkt met onze doelstelling.

Je bent communicatief sterk, volgt het nieuws op de voet en bent een aanpakker. Bij voorkeur heb je al ervaring met het bedenken en filmen van video’s voor televisie of online. Filmen doe je met je eigen apparatuur. Het hebben van een rijbewijs en beschikking over eigen vervoer is een pré.

070online is een online nieuws website die op het moment nog werkt op vrijwillige basis. Echter willen wij uitbreiden en ook daarbij is jouw input van harte welkom. Zo kunnen we ook in Den Haag en omstreken belangrijke topics rapporteren.

Ben je geïnteresseerd en wil je helpen 070online een succes te maken? Stuur dan je cv, wat voorbeelden van recent werk & motivatie naar info@070online.nl